QED 2017 i Wings for Life World Run

Sudionici koji se prijave za sudjelovanje na QED 2017 konferenciji do 24. ožujka 2017. godine imaju priliku osvojiti besplatnu kotizaciju.

Dobro je poznata činjenica da su poklonici QED-a ljubitelji zdravog života i sportskih aktivnosti. QED ne bi bio QED bez jedne takve aktivnosti. Prošle je godine na jubilarnoj konferenciji sportski dio uključivao sudjelovanje na Wings for life World Run-u koji se održao u Zadru upravo prvog dana konferencije. S obzirom na to da je bilo divno biti dio tog projeka, isto smo odlučili ponoviti i ove godine.

Sudionici koji se prijave za sudjelovanje na QED 2017 konferenciji do 24. ožujka 2017. godine imaju priliku osvojiti besplatnu kotizaciju (samo u napomenu u obrascu upišite “Prijava za Wings for life world run”).

Kolege iz CROZ-a Vas pozivaju da se pridružite njihovom timu “CROZ QED 2017” te da zajedničkim snagama ostvarite što bolji rezultat!

Globalna utrka Wings for Life World Run započinje u 13:00 sati po hrvatskom vremenu na nekoliko desetaka lokacija diljem svijeta, a više informacija dostupno je ovdje. Link za prijavu nalazi se ovdje.

Objavljeno 09.03.2017.
Tagovi:
Povratak

Harmonija na QED-u 2017

Harmoniju i sve one teme koje se dotiču harmonije u modernoj arhitekturi sustava obradit će vrhunski stručnjaci kroz predavanja, radionice, otvorene rasprave i praktične primjere iz prakse na QED-u 2017.

Retrospektiva QED 2016: Eksperimentima i igrom do uspjeha

Što znači neuspjeh u poslovnom svijetu, kako se prilagoditi izazovima koje nam svakodnevno nameću novi trendovi i tehnologije, zašto uspjeha nema bez neuspjeha - samo su neka od pitanja na koja su odgovore sudionicima pružili eminentni domaći i strani predavači na QED 2016 konferenciji.

NOVOSTI