Osnovne informacije

QED – QUALITY IN ENTERPRISE DEVELOPMENT 2017

Datum: 07. – 09.05.2017.

LokacijaFalkensteiner Hotel & Spa Iadera u Zadru


O konferenciji


Quality in Enterprise Development 2017 konferencija dat će nam uvid u to kako iskoristiti puni potencijal pojedinca za učinkovitost organizacije te kako harmonizirati nove generacije s iskustvom i znanjem koje već imamo.

U zadnjih nekoliko godina pokušali smo primijeniti mnoge prakse iz Japana, ugledati se na njihovu učinkovitost, kreativnost, analizirali kaizen, lean, itd. Vrlo često se dogodi da zapnemo na pitanju – Koliko je uopće moguće primijeniti njihove koncepte na našu kulturu? Ako se i odmaknemo od pojedinačnih običaja, kultura i stilova rada, pojedinac će ipak uvijek imati specifičnosti, a uz njih i jake te slabe strane. Baš kao što i kontrabas ne može odsvirati svaku notu kao flauta prava je čarolija harmonizirati ih da ostanu kreativni i inovativni. Inspiraciju za ovogodišnju temu smo pronašli u japanskim uspjesima u trčanju, konkretno u štafetnom timskom maratonskom trčanju. Vođeni WA iliti grupnom harmonijom uspjeli su ostvariti vrhunske rezultate u sportu koji baš i nije svojstven za Japance. Ista etika diktira da cilj nije individualna slava već se grupni uspjeh koristi i na radnom mjestu.

Vjerujemo da nema velikih razlika između nas i Japanaca kad je riječ o grupnoj harmoniji i izvlačenju najboljeg iz pojedinca u svrhu postizanja zajedničkog cilja.

Harmoniju i sve one teme koje se dotiču harmonije u modernoj arhitekturi sustava obradit će vrhunski stručnjaci kroz predavanja, radionice, otvorene rasprave i praktične primjere iz prakse.

Postanite dio QED tima i pridružite nam se u Zadru!

Za sve dodatne informacije vezane uz konferenciju Quality in Enterprise Development obratite putem e-mail adrese qed@croz.net.


O lokaciji


Falkensteiner Hotel & Spa Iadera jedan je od najluksuznijih hotela na jadranskoj obali. Izvanredan dizajn, prvoklasna oprema i mediteranski flair spojeni s izvrsnom uslugom i fantastičnim smještajem izravno na tirkizno plavom moru, u novom Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera ***** stvaraju ekskluzivnu oazu za odmor, u kojoj možete u potpunosti uživati.

Zadar

Adresa: Falkensteiner Hotels & Residences Punta Skala, HR 23231 Petrčane – Zadar
Telefon: +385 23 555 601

Registracija sudionika konferencije obavljat će se na registracijskom stolu 07.05.2017. od 15:00 do 19:30 sati te 08.05.2017. od 08:15 do 13:00 sati.

Prijava na recepciji hotela moguća je od 15:00 sati, 07.05.2017.
Odjava na recepciji hotela je do 13:00 sati, 09.05.2017.

Nakon check out-a, za prtljagu će biti osigurana prostorija za odlaganje (kod recepcije).

Internet – besplatan Wi-Fi pristup u cijelom hotelu. Nije potrebna lozinka. Spojite se samo na mrežu Iadera Guest.

Parking u hotelu je besplatan za sve sudionike konferencije.

Doručak u hotelu serviran je od 07:00 – 11:00 sati.

Dress code konferencije: casual.


Sponzori konferencije

 

                            

 

             

 

 

Medijski pokrovitelj


Konferenciju podržava udruga PMI Hrvatska.

Procedura za prijavu PDU bodova.