Harmonija na QED-u 2017

Harmoniju i sve one teme koje se dotiču harmonije u modernoj arhitekturi sustava obradit će vrhunski stručnjaci kroz predavanja, radionice, otvorene rasprave i praktične primjere iz prakse na QED-u 2017.

S ponosom Vas pozivamo na jedanaestu u nizu QED konferenciju koja će se održati u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera u Zadru, 7. – 9.05.2017. godine. Ovogodišnji QED dat će nam uvid u to kako iskoristiti puni potencijal pojedinca za učinkovitost organizacije te kako harmonizirati nove generacije s iskustvom i znanjem koje već imamo.

U zadnjih nekoliko godina pokušali smo primijeniti mnoge prakse iz Japana, ugledati se na njihovu učinkovitost, kreativnost, analizirali kaizen, lean, itd. Vrlo često se dogodi da zapnemo na pitanju Koliko je uopće moguće primijeniti njihove koncepte na našu kulturu? Ako se i odmaknemo od pojedinačnih običaja, kultura i stilova rada, pojedinac će ipak uvijek imati specifičnosti, a uz njih i jake te slabe strane. Baš kao što i kontrabas ne može odsvirati svaku notu kao flauta prava je čarolija harmonizirati ih da ostanu kreativni i inovativni. Inspiraciju za ovogodišnju temu smo pronašli u japanskim uspjesima u trčanju, konkretno u štafetnom timskom maratonskom trčanju. Vođeni WA iliti grupnom harmonijom uspjeli su ostvariti vrhunske rezultate u sportu koji baš i nije svojstven za Japance. Ista etika diktira da cilj nije individualna slava već se grupni uspjeh koristi i na radnom mjestu.

Vjerujemo da nema velikih razlika između nas i Japanaca kad je riječ o grupnoj harmoniji i izvlačenju najboljeg iz pojedinca u svrhu postizanja zajedničkog cilja.

Harmoniju i sve one teme koje se dotiču harmonije u modernoj arhitekturi sustava obradit će vrhunski stručnjaci kroz predavanja, radionice, otvorene rasprave i praktične primjere iz prakse sljedećeg svibnja u Zadru. Vidimo se?

Objavljeno 18.10.2016.
Tagovi:
Povratak

Retrospektiva QED 2016: Eksperimentima i igrom do uspjeha

Što znači neuspjeh u poslovnom svijetu, kako se prilagoditi izazovima koje nam svakodnevno nameću novi trendovi i tehnologije, zašto uspjeha nema bez neuspjeha - samo su neka od pitanja na koja su odgovore sudionicima pružili eminentni domaći i strani predavači na QED 2016 konferenciji.

NOVOSTI