Na konferenciji QED svjetski stručnjaci govorit će o harmoniji

Kako iskoristiti puni potencijal pojedinca za učinkovitost organizacije? Kako harmonizirati nove generacije s iskustvom i znanjem koje već imamo?

Jedanaesta u nizu QED konferencija održat će se od 7. do 9. svibnja u Zadru. Kroz različite formate predavanja QED će sudionicima predočiti kako stvoriti i zadržati harmoniju unutar timova i organizacija.

Konferencija Quality in Enterprise Development već niz godina istražuje aktualne aspekte kvalitete u razvoju softvera. Kako iskoristiti puni potencijal pojedinca za učinkovitost organizacije? Kako harmonizirati nove generacije s iskustvom i znanjem koje već imamo? Koja je poveznica harmonije i moderne arhitekture sustava? Odgovore na ova, ali i niz drugih pitanja na QED-u će otkrit ovogodišnji glavni predavač Richard Sheridan, autor svjetski poznate knjige Joy, Inc. o stvaranju harmonije unutar timova i organizacija, Phaedra Boinodiris iz IBM-a koja će prenijeti najnovija saznanja o području kognitivnog dizajna i načinima utjecaja na organizacije kroz koncept serious gaminga te Yonatan Raz-Friedman, suosnivač najbrže rastućeg britanskog start-upa i osoba koja zna sve o inovativnosti, ali i mnogi drugi domaći i strani stručnjaci.

Sportski dio QED-a i ove godine uključuje sudjelovanje na utrci Wings for life World Run koja se održava u Zadru prvi dan konferencije. Sudionici koji se prijave za sudjelovanje na 11. QED do 24. ožujka 2017. godine imaju priliku osvojiti besplatnu kotizaciju za utrku ako u napomenu na obrascu upišu “Prijava za Wings for life World Run“.

Zainteresirani se mogu prijaviti već danas ispunjavanjem ovog obrasca te iskoristiti popust na ranu prijavu. 

Objavljeno 15.03.2017.
Tagovi:
Povratak

Harmonija na QED-u 2017

Harmoniju i sve one teme koje se dotiču harmonije u modernoj arhitekturi sustava obradit će vrhunski stručnjaci kroz predavanja, radionice, otvorene rasprave i praktične primjere iz prakse na QED-u 2017.

Retrospektiva QED 2016: Eksperimentima i igrom do uspjeha

Što znači neuspjeh u poslovnom svijetu, kako se prilagoditi izazovima koje nam svakodnevno nameću novi trendovi i tehnologije, zašto uspjeha nema bez neuspjeha - samo su neka od pitanja na koja su odgovore sudionicima pružili eminentni domaći i strani predavači na QED 2016 konferenciji.

NOVOSTI