Coaching klinika (14h - 18h)*

Mi coachevi volimo slušati naše klijente i razgovarati s njima. Kako bismo im pomogli riješiti situacije u kojima se nalaze, trudimo se zaista razumjeti njihovo viđenje stvari. Znamo da usvajanje agilnog načina razmišljanja nije mali posao.

Na coaching klinici nudimo besplatnu pomoć u vidu razgovora s iskusnim agile42 i CROZ coachevima. Donesite koju god temu želite, bilo da se radi o Scrumu, Kanbanu, tehničkim praksama za postizanje veće razine agilnosti, karijeri agenta za promjene, o tome što napraviti s organizacijskim silosima, kako pomoći svim razinama menadžmenta u učenju i usvajanju tog novog načina razmišljanja, što to sve znači u pogledu dnevnih praksi rada i upravljanja ili bilo koju drugu.

Na coaching klinici se coachevi spajaju s klijentima prema njihovim individualnim potrebama tako da ćete imati priliku razgovarati s coachevima koji vam najviše odgovaraju. Možete se najaviti ili jednostavno samo doći u kliniku. Otvorena je za cijelo vrijeme trajanja konferencije, a facilitira je Andrea Tomasini.

Povratak