Adrijana Strnad

Diplomu za coaching stekla je u Londonu na Coach U (www.coachinc.com) programima za korporativni coaching, gdje je završila i postdiplomsko obrazovanje iz područja primjene coachinga u organizacijskom okruženju. Aktivna je članica ICF-a i suradnik nekoliko međunarodnih mreža trenera i savjetnika za organizacijski razvoj. Kao dipl. ing industrijske elektronike, završila je postdiplomski studij poslovnog upravljanja (DSM) pri FER-u u Zagrebu, kao i veći broj međunarodnih programa za razvoj i usavršavanje menadžmenta, te osobni i organizacijski razvoj.

Svoj pristup treningu temelji na gotovo 15 godina iskustva u vođenju visokomotiviranih timova u brzorastućem korporativnom okruženju, pretežno u telekomunikacijskoj i ICT industriji (Marketing i komunikacije, Organizacijski razvoj, Funkcije potpore poslovanju). Specijalizirala se za rad sa timovima, te srednjim i višim menadžmentom u tranziciji – području primjene coaching prakse o kojemu govori i na međunarodnim strukovnim konferencijama.

Najdraže teme – motivacija, upravljanje učinkom, leadership (osobno i organizacijsko vodstvo), vještine coachinga za menadžere i trenere. S velikim entuzijazmom istražuje dinamiku timova i promovira transformacijski pristup Vođenju.

Sva lica harmonije

Utorak, 9:00 - 10:30

Povratak